Pepe Mujica: una finestra oberta a l’esperança.

Després de treballar la figura de Pepe Mujica dins el marc de la política internacional, els alumnes de l’escola Castanyer (Sant Joan les Fonts, Garrotxa) van elaborar una sèrie de preguntes dirigides al polític. Tal i com havíem previst, no va ser gaire difícil accedir a ell perquè contestés l’entrevista. Convertit en un corresponsal a l’estranger, només em va quedar l’opció d’apropar-me a casa seva i explicar-li detalladament el motiu de la visita. El resultat, l’entrevista editada, que podeu veure a continuació.

Com a experiència personal, us ho podreu imaginar si mireu el vídeo, només em queda dir que la humilitat que transmet en Pepe és una actitud natural que s’encomana. La saviesa, l’aplicació de tots els coneixements a la vida quotidiana, és un atribut que avala els grans discursos. Es pot fer i es pot dir. Però predicar, actuar i no presumir és la millor habilitat que pot tenir un dirigent d’una professió tan adulterada.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

css.php