Pepe Mujica: una finestra oberta a l’esperança.

Després de treballar la figura de Pepe Mujica dins el marc de la política internacional, els alumnes de l’escola Castanyer (Sant Joan les Fonts, Garrotxa) van elaborar una sèrie de preguntes dirigides al polític. Tal i com havíem previst, no va ser gaire difícil accedir a ell perquè contestés l’entrevista. Convertit en un corresponsal a l’estranger, només em va quedar l’opció d’apropar-me a casa seva i explicar-li detalladament el motiu de la visita. El resultat, l’entrevista editada, que podeu veure a continuació.

Com a experiència personal, us ho podreu imaginar si mireu el vídeo, només em queda dir que la humilitat que transmet en Pepe és una actitud natural que s’encomana. La saviesa, l’aplicació de tots els coneixements a la vida quotidiana, és un atribut que avala els grans discursos. Es pot fer i es pot dir. Però predicar, actuar i no presumir és la millor habilitat que pot tenir un dirigent d’una professió tan adulterada.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 thoughts on “Pepe Mujica: una finestra oberta a l’esperança.

 1. Alumnes de 5è de l'Escola Castanyer

  Hola Adrià,
  Gràcies per tot l’esforç i pel que heu caminat per fer aquesta entrevista. Ens agradaria saber quanta estona vàreu estar parlant amb en Pepe Mújica. Moltes gràcies per deixar-nos ajudar-te en aquesta experiència. Ha sigut molt maco per a nosaltres. Finalment, ens agradaria saber si va poder veure el nostre vídeo.
  Et desitgem molta sort en la teva aventura!

  Fins aviat.

  Alumnes de 5è, Escola Castanyer

 2. Elisabet Serrano

  Hola Adrià i companys!!!!

  Acabo de sentir un programa a Radio 4, en el que explicas les teves vivencies!!!! Realment maquissim!!!! Proyectes com els vostres son realment fascinants!!!!! Que tingue.ho molta sort, que tot us vagi molt bé i us seguiré en les vostres aventures donant la volta al mon i fent que sembli més facil tot plegat i després de lo de Beiruth i Paris, creure que aixó es pot arreglar algún dia!!!!
  Una forta abraçada i endevant!!!!!!! Sóc voluntaria en ‘una Escola del Raval.
  Elisabet Serrano. 16 novembre 2.015

 3. Elisabet Serrano

  Hola a tots!!!!

  Us acabo de sentir a través de Radio 4. Formidable!!!!!! Quin proyecte més bonic i enriquidor!!!!.
  Us desitjo mota sort, mots éxits, moltes bones experiencies!!!!!
  Us aniré seguin a través del correo. Una forta abraçada, endevant i que tot us vagi molt i molt bé!!!!
  Soc voluntaria en una Escola del Raval.
  Elisabet Serrano
  Barcelona, 16 novembre 2.015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php