Les profunditats de l’Àfrica Occidental

Hola alumnes de cicle superior,

Per fi us podem escriure unes línies! Ja hem vist les fotos de les colònies a Barcelona. Pel que sembla heu fet una bona visita a la ciutat: el Park Güell, el Zoo, l’Arc de Triomf, etc. Nosaltres ara mateix estem a Benín, un país situat entre Nigèria i Togo. Abans d’explicar-vos alguna cosa sobre aquesta antiga colònia francesa, què us sembla si reprenem el viatge allà on ens havíem quedat?

L’últim dia que us vam escriure, deu fer cosa d’un mes i escaig, erem a Senegal. Allà, com ja us vam explicar, vam reposar uns dies tot col.laborant en un projecte relacionat amb l’agricultura permanent.

Des de la costa de Senegal, en comptes de seguir la ruta predeterminada vorejant el mar, vam optar per endinsar-nos a les profunditats de l’Àfrica Occidental, allà on hi fa una calor terrible (45°C a l’ombra) i on la pobresa es perceb a primera vista.

….

Aquí podeu llegir tot l’article:

https://drive.google.com/file/d/0B1Ukj6pHu8CWcGR2aHhQY3hZbmtIUHpRVVlCRFVqYnh4eU1n/edit

css.php