Alumnes cicle superior Marroc Mauritània

Hola alumnes,

Hem trigat uns dies a contestar perquè no és tan fàcil com sembla (la conexió a Internet acostuma a ser molt dèbil, els ordinadors tenen les tecles diferents i per trobar els signes de puntuació t’hi deixes les hores i la paciència – ara escric des d’un ordinador d’una noia espanyola que hem conegut a Kafountine, Senegal-).

L’altre dia vam llegir el vostre comentari i ens va fer molta il·lusió. Us faig un petit resum del que ha estat aquest primer mes de viatge:

Durant la primera setmana vam creuar Espanya fent autostop. Vam resseguir la costa, des de Barcelona fins a Càdiz i la veritat és que va ser més fàcil del que creiem. Vam utilitzar dos mètodes: hi havia moments en què ens posàvem a la vora de la carretera i aixecavem el dit polze indicant la nostra intenció, tal i com us vaig ensenyar un dia a classe. El màxim temps que vam restar a l’espera a la carretera van ser tres hores. Però era encara més senzill quan ens apropàvem a les benzineres i ensenyàvem als conductors una entrevista del diari (la que teniu penjada a classe) que parla sobre el nostre viatge. Així doncs, dormint a la tenda de campanya prop de la carretera o en estacions de servei, vam arribar fins l’Estret de Gibraltar, allà on comença (o s’acaba, depèn de com ens ho mirem) el mar Mediterrani. Vam creuar l’estret en un vaixell que ens va portar fins a Tànger, ja al Marroc. Vam tenir sort, i durant el trajecte a bord del ferry vam conèixer unes noies argentines que ens van apropar a Fez. Allà, fascinats per la varietat de les olors i la combinació d’espècies al menjar, vam estar-hi un parell de dies. Tranquil·lament vam anar baixant cap al sud, passant per Marrakech (on hi ha la famosa plaça Jemma Fna, que es transforma completament de la nit al dia -durant el dia hi ha botiguetes pels turistes i a la nit hi ha parades per menjar i música en directe-), per Agadir, fins arribar a la frontera de Mauritània.

Us deixo aquest document per a que us el pogueu baixar i a on continua la carta (hi trobareu més fotos!) =)

Carta per als alumnes del Cicle Superior – Marroc Mauritània

One thought on “Alumnes cicle superior Marroc Mauritània

 1. Escola Joan Maragall de Santa Pau

  Bones Adrià i Leevi!!!
  Què tal va tot??? Us està agradant l’aventura de moment??? Ja sabem que queda molt de temps perquè torneu però ja tenim moltes ganes de tornar-vos a veure a Santa Pau! A més, falta molt poc per la festa de l’escola (25 de maig) i per les vacances d’estiu.
  D’altra banda, estem molt encuriosits per saber si heu pujat en un transport estrany… a veure si ens sorpreneu!!!
  Ara mateix on esteu? Suposo que per la costa no? Heu tingut l’oportunitat de treballar en algun lloc i guanyar alguns “calerons”? money, money, money (és d’una obra de teatre en anglès que vam anar a veure ahir titulada Robin Hood).

  Fins aviat
  Esperem que ens contesteu ben aviat!!!
  Ahhhh i tranquil que ja us informarem del resultat de la lliga i la champions! Força Barça i visca Catalunya!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php