Primer contacte amb els alumnes de cicle superior de l’escola Joan Maragall (Santa Pau)

A partir d’ara, estudiar geografia serà diferent pels alumnes de 5è i 6è de l’escola de Santa Pau. A través del nostre viatge, i gràcies al contacte que anirem tenint a mesura que avanci l’aventura, es podran apropar a la realitat internacional d’una manera més original i motivadora. Utilitzant aquest espai com a fil connector, podrem explicar-nos novetats, plantejar-nos inquietuds, i resoldre alguns dubtes.

4

 

De moment, ja hem fet la primera trobada. Una presentació general, en la qual es va explicar detalladament què comporta fer un viatge d’aquesta magnitud: la gestió dels preparatius, les expectatives, la metodologia, el recorregut, etc. El més interessant de tot, però, va ser durant l’estona final, quan un munt de mans encuriosides es van alçar per preguntar.

2

css.php