Com és el teu pupitre? – Tipisca, Amazones (Colombia)

Aquesta és la realitat educativa d’una petita comunitat amazònica, a Colombia. En aquest tercer capítol del projecte Com és el teu pupitre? – Pedagogía i viatges, mostrem el dia a dia dels pobladors, i analitzem l’educació que s’implementa a la selva. Una constant lluita entre les tradicions ancestrals i la idea d’escola que van imposar a la força els occidentals.

2 thoughts on “Com és el teu pupitre? – Tipisca, Amazones (Colombia)

  1. Pingback: VÍDEO 3: COMUNITAT DE TIPIZCA | LA VOLTA A LA TERRA AMB L'ADRIÀ

  2. Pingback: VÍDEO 3: COMUNITAT DE TIPISCA | LA VOLTA A LA TERRA AMB L'ADRIÀ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php