Com és el teu pupitre? – Salvador de Bahía, Brasil

L’educació és un pels pilars fonamentals de la nostra societat. I per aquest motiu, a través d’un viatge per Amèrica Llatina, volem mostrar algunes realitats educatives que existeixen al continent. Aquest és l’objectiu que ens hem proposat amb la Fundació PROIDE durant els propers mesos.

Aquí tenim el primer curt documental, que mostro com funciona una escola en un dels barris més perillosos de Salvador de Bahía, Brasil. Tràfic de drogues, armes, i escassa implicació del Govern, que permet que les futures generacions creixin envoltades d’inseguretat i misèria.

 

One thought on “Com és el teu pupitre? – Salvador de Bahía, Brasil

  1. Pingback: VÍDEO 1: SALVADOR DE BAHÍA | LA VOLTA A LA TERRA AMB L'ADRIÀ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

css.php